Fit Food and Happiness | Let op: sportmerk Under Armour!
736
post-template-default,single,single-post,postid-736,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Let op: sportmerk Under Armour!

Het sportmerk Under Armour bestaat al wat jaar en timmert momenteel zo hard aan de weg dat dit toffe merk Nike en Adidas dreigt in te halen. Een om op te letten dus. Wat maakt Under Armour uniek?

Under Armour heeft wordt steeds populairder vanwege haar uitstraling:  jong, innovatief en creatief. Met gezichten van professionStudioluxals als Michael Phelps en Stephen Curry (ja, inderdaad de basketballer die eerst het gezicht van Nike was) laat Under Armour zien dat ze volwassen zijn. Persoonlijk vinden wij de basketbalschoenen van Under Armour de meest innovatieve die er bestaan. Ze hebben nu ook speciale studioschoenen (StudioLux)voor vrouwen. Comfortabele, lichtgewicht schoenen met coole designs ontworpen voor diverse groepslessen in de sportschool.

Superieur T-shirt

Het begon allemaal met één T-shirt. We maken een T-shirt dacht oprichter Kevin Plank. Een superieure die transpiratievocht afvoert in plaats van absorbeert. Maar dat werd meer, veel meer en nog beter. Het Amerikaanse football-merk laat sportkleding maken in fabrieken waar NASA haar ruimtepakken laat maken. Het moet kwaliteit hoogwaardig zijn, supercomfortabel en ademen. En dit zie je terug in alle sportuitrustingen van Under Armour, van schoen tot aan bh.

HealthBoxHTC en Under Amour HealthBox

Begin dit jaar heeft Under Armour samen met HTC de HealthBox gemaakt. Dit pakket bestaat uit een wifi weegschaal die slim met je Android telefoon communiceert en je vetpercentage en gewicht in een speciale app opslaat. Daarnaast heb je een fitnesstracker. Dit is een armband en houdt statistieken bij over je slaap, je dagelijkse activiteit en sportgedrag. Het is de bedoeling dat je de  zwarte, smalle armband de hele dag draagt. De rode onderkant werkt vochtafvoerend. Verder betstaat en sportpakket nog uit een hartslagmeter. Deze draag je op je borst en meet de intensiteit van je training. Ook het aantal calorieën dat wordt verbrand tijdens het sporten, wordt met de hartslagmeter berekend. Ook de meter staat in verbinding met je app. In de app kunnen maar liefst de gegevens van acht personen worden opgeslagen. Handig: familie-app!

Het sportpakket is nu alleen nog in de US te krijgen, maar komt tweede kwartaal ook in Nederland op de markt.

No Comments

Post A Comment