Fit Food and Happiness | Sixpack meest gewild
84
post-template-default,single,single-post,postid-84,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Sixpack meest gewild

Aiaiai, we moeten massaal onze abs gaan trainen! Want het blijkt dat zowel mannen als vrouwen een partner met een platte, gespierde buik het aantrekkelijkst vinden.

Dit meldt de Daily Mail en blijkt uit een onderzoek van een Britse keten van sportscholen onder 2.000 mensen.Ruim 25% van de vrouwen heeft de voorkeur voor een man met een wasbord. Zo’n 23% vindt gespierde armen het mooist en 11% wil een man met een gespierde borst.Van de heren geeft 33% de voorkeur aan een vrouw met een gespierde, platte buik. Een kwart van de mannen valt op vrouwen met gespierde, ronde billen en 11% houdt van een vrouw met gespierde benen.sixpack

Eigen beeld

We willen meer en meer een fit en gezond lichaam en dat uitstralen. Meer dan de helft van de vrouwen zegt dat ze liever een gespierd, atletisch lichaam dan een dun, meisjesachtig figuur wil. Ruim 24% van de mannen wil graag het figuur van een hardloper. 16% dat van een duiker, 11% van een wielrenner en nog geen 10% wenst het lijf van een voetballer.

Dan rijst bij mij direct de vraag: was het onderzoek onder 2.000 sporters? En als we dat dan zo graag willen, wat hebben we er eigenlijk voor over? Binnenkort meer over het verkrijgen van een sixpack, dat geeft Fit, Food and Happiness jullie dan ook!

 Bron: nu.nl

No Comments

Post A Comment