Fit Food and Happiness | Wie Zijn Wij?
12
page-template-default,page,page-id-12,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Dennis Rademaker en Wanda Bregman, twee zeer bevlogen, enthousiaste, creatieve  en ervaren sporters. Zij zijn ervan overtuigd dat fit worden én blijven voor iedereen is weggelegd.

Dennis Dennis (1976) begon al op 5-jarige leeftijd met voetballen in de hoogste selecties bij de Rotterdamse voetbalclub Sparta. Daarna is hij doorgeschoten naar het Rotterdams elftal, naar de Nederlandse selectie waarna hij op zijn 19de belandde in betaald voetbal. Daar heeft Dennis tot zijn 22ste gespeeld.  Op 15-jarige leeftijd kwam tevens de interesse voor fitness wat hij toen zeer actief beoefende. Na het voetballen is hij op 24-jarige leeftijd dan ook als clubmanager in een fitnessclub begonnen en op 30-jarige leeftijd had hij zijn eigen club. Die heeft Dennis vijf jaar later weer verkocht. Op dit moment is hij ondernemer in de gezondheids-/fitnessbranche via internet. Daarnaast biedt hij fitnessclubs een aantrekkelijk concept met gezonde sportdranken. Dennis heeft zijn sportopleiding gevolgd bij het CIOS in Overveen waar hij zich specialiseerde in – hoe kan het ook anders – voetbal en fitness. Maar ook muziek en bewegen, sportmassage, -management en ondernemen en de anatomie, fysiologie, bewegingsleer en trainingskunde kwamen aan bod en zijn hem op zijn lijf geschreven.

“Mijn passie ligt uiteraard in sporten en gezondheid. Mensen helpen om fitter en gezonder te worden, is mijn grootste passie en vind ik een waanzinnig leuke uitdaging.” 

059 II_wb

Wanda (1972) is op 4-jarige leeftijd als balletdanseres begonnen en al snel bleek ze een talentje. Gymnastiek begon op 6-jarige leeftijd en ook dat ging niet ongemerkt voorbij. Al snel turnde ze op hoog niveau en deed mee met diverse nationale turnwedstrijden. De keuze tussen ballet en turnen kwam al vroeg. Turnen won, en ze dat heeft ze tot haar 15de gedaan. Het laatste jaar kwamen jazzballet en aerobics erbij. Op 16-jarige leeftijd gaf ze gymnastiek en aerobicles aan kinderen tot 5 jaar. Op haar 17de begon ze met trainen voor Miss Aerobic Nederland. Door een blessure heeft ze dit moeten opgeven en is twee jaar gestopt met trainen. Op haar 19de startte ze weer met haar training en lesgeven in diverse fitnessclubs. Momenteel is ze tekstschrijver, blogger en redactrice en schrijft ze over wellness, voeding, gezondheid, sport en leisure. Ze is personal trainer en geeft les op verschillende sportscholen in Rotterdam. Haar sportopleidingen zijn voornamelijk internationaal gericht als worldwide instructor voor diverse groepslessen, klassieke massage, wellness & nutrition coach, lifestyle & weight management en personal training.

“Mijn grootste passie is mensen begeleiden met training, voeding en het bereiken van hun streefgewicht zodat ze fit, volledig in balans en gelukkig met zichzelf zijn.”