Fit Food and Happiness | Afvallen en fitter worden vanuit huis
534
post-template-default,single,single-post,postid-534,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Afvallen en fitter worden vanuit huis

Een sportschool is zó 2013!

Tegenwoordig hoef je niet meer per se lid te zijn van een sportschool of healthclub om aan je slanke lijn en gezondheid te werken. In deze drukke maatschappij en ons overvolle weekschema, met werk, kinderen, afspreken met vrienden en ook nog familiebezoekjes, houden we bijna geen tijd over om ook nog eens naar de sportschool te gaan om je gezondheid te werken of die overtollige kilo’s eraf te trainen.

Je hebt niet veel tijd nodig om er goed uit te zien

thuisfitness voor tvIn de snelle tijd waar wij nu in leven en met de kennis over voeding, bewegen en gezondheid die wij nu hebben, is het eindelijk mogelijk om met minimale tijdsinvestering een maximaal resultaat te behalen voor jouw fitheid en gezondheid.

Fit, Food and Happiness heeft een uniek concept ontwikkeld waarbij je met maar 10 minuten per dag optimaal aan je uithoudingsvermogen, spierkracht en vetverbranding werkt. Dit programma kost je niet alleen een minimale tijdsinvestering maar je kunt het ook nog doen waar en wanneer je maar wilt.

Of je nou thuis in de woonkamer of in je slaapkamer bent, op een hotelkamer tijdens een zakenreis of op vakantie, het ThuisFitPlan kun je altijd en overal doen! Het enige wat je nodig hebt is een pc, laptop, tablet of smartphone en een internet verbinding…that’s it!

Dit is voor iedereen geschikt!

pushups thuisHet ThuisFitPlan van Fit, Food and Happiness is voor iedereen geschikt. Mannen en vrouwen en iedereen kan beginnen op zijn eigen niveau. Daarnaast gebruikt ook iedereen een aangepast, persoonlijk voedingsplan. Dit vetverbrandings- en stofwisselingsbooster programma heeft al vele mensen, net als jij, geholpen om een super vetverbrandende stofwisseling en sterke spieren te krijgen in slechts een aantal weken.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om:

 • Een personal trainer en voedingscoach te hebben die een compleet en persoonlijk programma samenstellen wat geheel op jou afgestemd is.
 • Dat je precies weet wat je dagelijks moet doen en wat en wanneer je moet eten.
 • Maar 10 minuten per dag te hoeven investeren en je super fit te voelen!

Dat is nu dus mogelijk en ook voor jou beschikbaar!

Wat is het ThuisFitPlan?

   • Het complete voedings- en bewegingsprogramma gemaakt om vet te verbranden, slanker, fitter en gezonder te worden.
   • Dit simpele maar zeer effectieve plan zorgt ervoor dat jij, met maar 10 minuten per dag, een hogere stofwisseling krijgt, meer vet gaat verbranden en de juiste voeding gaat eten voor een blijvend slanker en fitter lichaam.
   • Jij hebt 24 UUR PER DAG jouw eigen online personal trainer en voedingscoach tot jouw beschikking.
   • Door het volgen van het ThuisFitPlan blijft jouw stofwisseling ook 24 uur per dag hoog, zelfs als je slaapt!
   • Jij hebt hiermee een van de BESTE VETVERBRANDINGSWAPENS in handen wat jij je maar kunt voorstellen.
   • En met jouw persoonlijke trackingsysteem worden alle vorderingen en resultaten duidelijk zichtbaar en kun je op ieder moment zien waar je staat.

Wil jij meer weten?

Om alles te weten te komen over de inhoud, voordelen en resultaten van het ThuisFitPlan, kun je op de onderstaande knop klikken om een GRATIS video aan te vragen waarin je alle geheimen worden onthuld.

No Comments

Post A Comment