Fit Food and Happiness | Nieuw dieet: afvallen tijdens slapen
254
post-template-default,single,single-post,postid-254,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Nieuw dieet: afvallen tijdens slapen

Het nieuwe dieet belooft dat je afvalt terwijl je slaapt. Deze nieuwe afvalmethode heet The Overnight Diet en zegt dat je tijdens je nachtrust gewicht kunt verliezen. Caroline Apovian, dokter bij het Medisch Centrum van Boston, is de bedenkster van het nieuwe dieet. Ze schreef het boek ‘The Overnight Diet’. In dit boek staat dat het mogelijk is door zes dagen proteïnerijk voedsel, afgewisseld met een dag vloeibaar eten en een heleboel slaap, je  een kilo per nacht kan afvallen. Ook cliamt ze dat beweging bij het dieet niet noodzakelijk is.

We weten al dat genoeg rust (dus slapen) de gewichtsafname stimuleert, maar velen staan sceptisch tegenover de beweringen van dokter Apovian. Zoals Keith Ayoob, directeur van een voedingskliniek. Hij gelooft niet in de methode en zegt: “Als je per nacht een kilo wilt afvallen, zou je rond de 6.000 calorieën moeten verbranden en dit kan niet in je slaap.”

Smoothies voor verdwijnen buikvet

De dag dat je alleen vloeibaar mag eten, beveelt Apovian aan smoothies te drinken. Die zouden de insulineproductie van het lichaam verminderen. Hierdoor verdwijnen een opgeblazen gevoel en het vet rondom de buik.

Zelf proberen? Je kunt het boek bestellen via bol.com voor € 16,-.

Bron: NU.nl

No Comments

Post A Comment