Fit Food and Happiness | Uitleven met full body workouts Jungshin en Pound!
755
post-template-default,single,single-post,postid-755,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uitleven met full body workouts Jungshin en Pound!

jungshinBilly Blanks, kick & fun, eat this: Jungshin Fitness! De nieuwe high intensity training is de must do voor 2016! Jungshin is vette full body workout gericht op focus, concentratie, afvallen, spierontwikkeling en uithoudingsvermogen. In deze groepstraining kun je compleet uitleven in een combinatie van martial arts, kickboxen en  yoga.  En nu komt het leukste: tijdens Jungshin train je met een houten zwaard.  Oh hout, doen we even, denk je nu. No way, want het zwaard heeft een behoorlijke lengte – ruim een meter – en weegt ruim een kilo. En vraagt speciale grijptechnieken, ademhalingsoefeningen egetcut1_0n concentratie. Want tja, vechten als een ninja met een zwaard vergt nu eenmaal een andere benadering en opperste focus.  Naast pittige oefeningen met het zwaard worden ook zware functioneel trainingsoefeningen gecombineerd. Denk aan krachtige coretrainingen. Voordelen Jungshin: versterking van rugspieren en je ademhalingsspieren. Ook versterkt de workout je pezen en gewrichten door de speciale  zwaardtechnieken. Daarnaast is het dikke boost voor je zelfvertrouwen, concentratie, balans. Een echte calorievreter en een mindtrainer. Jungshin Fitness wordt momenteel alleen nog in België gegeven, maar we verwachten dat deze trend snel overwaait. Opleiding tot instructeur kan in Antwerpen!

poundPound

En dan, de rockende workout Pound. Met Pound sport en drum je tegelijkertijd! Supergaaf dus: trainen en muzikaal bezig zijn at the same time. Hoe gezond wil je het hebben. Want beide vormen werken bevrijdend voor body & mind. Pound is full body fitness workout waarbij je compleet kunt uitleven en met drumsticks (Rupstix) te drummen op de beats van de muziek. Deze cardio workout is een combinatie van pilates- en yogaoefeningen en conditie- en krachttraining. Door middepound_fitness_4l van dynamische oefeningen werk je aan elke spier in je lichaam, je balans en mind. Pound is een gave energiegevende workout voor iedereen. Met een verbranding van ongeveer 900 calorieën in 45 minuten is Pound echt een serieuze workout! Iemand geïnteresseerd deze workout van de US naar Nederland te halen? Laat het ons weten!

Pound en Jungshin zijn met recht full body workouts beide gericht op concentratie, afvallen, spierontwikkeling en uithoudingsvermogen, en vooral op fun!

No Comments

Post A Comment