Fit Food and Happiness | Water was nog nooit zo lekker!
335
post-template-default,single,single-post,postid-335,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Water was nog nooit zo lekker!

Ons lichaam bestaat voor twee derde uit water. Water zuivert en zorgt voor een soepel functioneren van lichaam en geest. Het houdt onze stofwisseling in beweging, is goed voor je algehele fitheid en gezond voor huid, hart en bloedvaten.

Water bij afvallen

Water is een middel tegen overgewicht want het reinigt, het verwijdert de gif- en afvalstoffen uit ons lichaam. Resultaat: je bent slanker, mooier en fitter. Warm water met citroen helpt je bij het afvallen. In de ochtend een glas, zet direct je stofwisselingssysteem in gang. En doordat het je lichaam zuivert en je sneller vol zit door water (een glas voor je maaltijd), eet je minder. Een tekort aan water: bemoeilijkt de bloedsomloop. Dit levert een wat vertraagde hersenactiviteit op. Het gevolg is: je voelt je moe en lusteloos. Vaak krijg je hoofdpijn en het tekort zelfs leiden tot psychische klachten als depressie.

britaHet lekkerste water

Velen onder ons vinden gewoon water uit de kraan niet lekker. Daar zijn oplossingen voor! BRITA waterfilter. BRITA filtert de kalk uit leidingwater en je levert een bijdrage aan het milieu. De filter zorgt voor heerlijk zacht drinkwater. Er zijn filters die je direct op de kraan kunt aansluiten, maar je kunt ook een kan en losse filters kopen.

 

Bobble 24/7 voor onderwegbobble247

Heb je geen last van het kalk in ons drinkwater en wil je gezond zonder plastic weggooiflesjes of bidons sporten? Gebruik dan de bobble 24/7. Bobble filtert, bevat geen BPA (bistenol A), ftalaten (weekmakers die schadelijk zijn voor het menselijk lichaam) en PVC (PCE). Het leuke flesje ligt lekker in de hand en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Bovendien kan de bobble in de vaatwasser.

No Comments

Post A Comment