Fit Food and Happiness | Zumba® Toning, fun, conditie en spieropbouw
42
post-template-default,single,single-post,postid-42,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Zumba® Toning, fun, conditie en spieropbouw

Vind je Zumba® te gek, maar zou je tegelijkertijd intensiever aan je spieropbouw willen werken? Dan moet je Zumba® Toning eens proberen! Spieropbouw en conditie in één én super leuk om te doen.

poster-zumba_toning_578x600

Zumba® Toning is de nieuwste fitnessrage en is door iedereen te beoefenen. Deze steeds meer populaire lichaamstoning wordt op steeds meer sportscholen aangeboden. Zumba® Toning is een effectieve manier van fitness. Tijdens de les dans je – net al bij Zumba® – op Latijns-Amerikaanse muziek. Dit dansen wordt gecombineerd met lichtgewicht toning sticks. De sticks zorgen voor de opbouw van stevige spieren.

Mooier gevormd lichaam

Door de combinatie van dansen en oefeningen met de gewichten/sticks krijg je betere conditie en meer spierkracht.  Zumba® Toning  is een intensieve workout die je energie geeft. Zweten en werken aan je lichaam was nog nooit zo leuk!  Je benen, billen, armen, rug, schouders, borst en je buik wordt getraind tijdens deze effectieve les. Dit resulteert in een mooier gevormd lichaam. Zumba® Toning verstevigt de grote spiergroepen in je lichaam en het verbrandt calorieën terwijl je danst op aanstekelijke en diverse ritmes. Voor meer info: zumba.com.

No Comments

Post A Comment